norska english
   BEST IQ     BEST INTELLEGENTIA     BEST PROACTIVE     BEST SENIOR     BEST SOFTWARE     BEST INFOTAINMENT     WHITEBOARD     TILLBEHÖR     ÖVRIGTBEST IQ

Ett driftsäkert och tryggt system som du alltid kan lita på.

BEST Patientsignal system Intellegentia® är utvecklat för att uppfylla de krav som föreligger inom dagens och morgondagens sjukvård. Det mjukvarubaserade systemet har i princip inga begränsningar vad det kan utföra eller hur stort det kan byggas.


BEST 9633


referensobjekt BEST IntellegentiaExtremt flexibelt och användarvänligt patientsignalsystem.

Utmärkande för BEST Patientsignal Intellegentia®, är att det är extremt flexibelt och användarvänligt. Systemet är mycket enkelt att handha i sin funktion och är enkelt att komplettera i efterhand. Tack vare det kompletta produktsortimentet och den unika mjukvaran skräddarsys systemet för att passa kundspecifika behov.

Även efter installation är BEST Intellegentia® marknadens i särklass mest flexibla system. Systemet är baserat på 4-tråds bus. Alla enheter har samma inkoppling, oavsett apparattyp eller funktion.

Integrationslösningarna är otaliga: brandlarm, trådlös personsökning, DECT-telefoni, överfallslarm, passersystem, Integrerat tal i enheterna mm. Kort sagt, med Intellegentia® kan vi erbjuda kunden en komplett kommunikationslösning med stor flexibilitet.
BEST Intellegentia produkter 9620 unika funktioner

Unika egenskaper.

» Signaler i klartext (8 + 3 tecken).
» Rött för larm och grönt för närvaro.
» Information som föjer med.
» Hot Swop - byt enhet medan systemet är i bruk.
» Mjukvaror för alla behov.