Angående Coronaviruset

Kära Vänner

Hälsan hos våra medarbetare, partners och kunder är det viktigaste för oss.

Bästa sättet att bidra i dessa osäkra tider är att jobba på som vanligt, men att vi också följer myndigheternas rekommendationer.

 

Vi arbetar på som tidigare, kanske mer från olika platser än normalt och har även möten, men mer digitalt. Våra projekt- och ekonomi/logistikteam, som normalt sitter tillsammans på kontoren, har möjlighet att fortsätta arbeta vidare i våra luftiga kontor eller från hemmet med hjälp av olika digitala lösningar.

 

Detta gör att vi levererar som vanligt och tar emot nya projekt och ordrar!

Vi har säkerställt en fortsatt hög och nära service och support från våra olika team, från våra varulager, för våra mjukvaror och övriga tjänster.

 

Så fortsätt ringa och maila oss!

 

 

Tillsammans tar vi oss igenom det här!

 

SJUKHUS / PSYKIATRI

Smarta lösningar och innovativa

produkter inom kommunikation,

integration och effektivisering.

VÅRDCENTRAL

Användarvänligt system för

kallelse, assistans och bråklarm.

Mobil larmhantering med smartphone.

ÄLDREBOENDE

Intelligent larmsystem med unika

funktioner, mobila arbetsredskap och mjukvaror för överblick och statistik.

Intelligenta larm

och kommunikations-

lösningar för vården.

BEST är idag marknadsledande i Skandinavien inom området kallelsesystem och överfallslarm för hälsosektorn. Vi är en helhetsleverantör inom kommunikation, integration och effektivisering för vården med helhetskoncept och innovativ teknik inom både hårdvara, mjukvara och mobilappar.

 

Välkommen till BESTs integrerade vårdkommunikationslösningar!

BESTnews™

Nu erbjuder BEST möjligheten att använda tillsynskamera i vårt äldreboendesystem BESTsenior. Håll på den personliga integriteten och sätt överenskomna ”tillsynsfönster” när kameran får användas eller använd den vid larm för att snabbt få överblick på situationen.

 

Tillsynskamera till äldreboenden.

Inomhuskartor och vägvisnings-plattform för sjukhus.

Att hitta rätt på ett stort sjukhus kan vara en utmaning för patienter, besökare och anställda. MazeMap erbjuder en lösning på detta med lättanvända digitala inomhuskartor. Sökbart, länkbart, användarvänligt och alltid uppdaterat. MazeMap är en certifierad partner till BEST som tillhandahåller lösningen via sina enheter.

 

Underhållning, tjänster och information blir betydligt mer lättillgänglig med helt nya gränssnittet i BESTs infotainment-enheter. På Vitalis visades hela framtidsversionen med bl.a. chatt, patientblogg, matbeställning, service call, vårdlänkar, enkäter och underhållning.

 

Förbättra vårdupplevelsen

och underlätta det dagliga vårdarbetet.

En intelligent lösning som ger effektivare och säkrare vård. Med oöverträffad överblick, högsta säkerhet och smarta mjukvaror är systemet ett verkligt bra hjälpmedel på akutsjukhus. Ett hjälpmedel som kan rädda liv.

 

Säker hantering av kritiska larm med överblick i realtid.

v3.3.2.3 av mjukvaran släpptes samtidigt som den visas på Vitalis 21-23 maj. Uppdateringen innehåller bl.a. stöd för vår nya partner Spectralink och deras nya smartphone Versity. Nu finns bl.a. inbyggt stöd för dedikerade knappar och streckkodsläsare på Versity.

 

Ny BESTadapt

version släppt.

Nöjda kunder

Som ett resultat av vårt flexibla och innovativa tänk kan vi stoltsera med många kända

och viktiga referensprojekt, som exempelvis DNU (Det Nye Universitetshospital i Aarhus),

NKS (Nya Karolinska Solna i Stockholm) och SUS (Skånes Universitetssjukhus i Malmö) m.fl.

NKS

Skaraborgs

Sjukhus Skövde

SUS

DNU

Nya Karolinska Solna

Stockholm Sverige

F.d. Kärnsjukhuset i Skövde (KSS)

Skövde Sverige

Skånes Universitetssjukhus

Malmö Sverige

Det Nye Universitetshospital

Aarhus Danmark

BEST TELEPRODUKTER AB

BEST utvecklar och marknadsför produkter inom vårdkommunikation. Företaget, som grundades 1979, är idag marknadsledande i Skandinavien inom området kallelsesystem och överfallslarm för hälsosektorn. BEST Center i Göteborg är företagets huvudkontor där även all formgivning och produktutveckling sker. Företaget är representerat genom dotterbolag eller återförsäljare i Europa, USA och Asien.

 

Idag är BEST en helhetsleverantör inom kommunikation, integration och effektivisering för vården. Med helhetskoncept och innovativ teknik inom både hårdvara, mjukvara och mobilappar för bland annat larmhantering, uppgiftshantering, kritiska larm, planering och statistik skapas otaliga möjligheter för både sjukhus och äldreboende. BEST sätter alltid människorna i fokus och har ett nära samarbete med olika användargrupper vid utvecklingen av nya lösningar. Vi strävar alltid efter att utveckla, förenkla och förbättra det dagliga arbetet inom vården.

 

 

Copyright © 2019 BEST TELEPRODUKTER AB

BEST TELEPRODUKTER AB

 

+46 31 911 900

 

info@best.se

 

Uggledalsvägen 19

427 40 Billdal, Sweden

Certifierade av RISE

enligt ISO 9001:2015

och ISO 14001:2015

SAMARBETSPARTNERS

Målgrupper          Nyheter          Kunder          Företaget