UNDERHÅLLNING

Erbjud patienterna bred underhållning

direkt vid sängkanten. HDTV, film, spel, internet, m.m. med bara några enkla

klick på touchskärmen.

INFORMATION

Publicera allmän information om

sjukhuset och ge patientspecifik

information angående patientens

vistelse, behandling och eftervård.

KOMMUNIKATION

Effektivisera kommunikationen mellan

patient och personal med möjlighet till

service call®, kallelse och 2-vägs tal

via telefon på patientterminalen.

Patientterminaler för

underhållning, information

och kommunikation.

En allt viktigare del av dagens och framtidens vård är patientens vårdupplevelse och där spelar möjligheten till underhållning en stor roll. Glada och nöjda patienter mår helt enkelt bättre och bidrar till en trevligare stämning. Inom BESTInfotainment® jobbar vi med just detta. Men även med att avlasta och effektivisera för personalen genom möjlighet till mer information och framförallt rätt kommunikation mellan vårdtagare och personal.

BESTinfotainment®

HYGIENISK

TOUCH

VÄGG &

SÄNGMONTERING

ANDROID

OPERATIV

INTEGRERAD

MED KALLELSE

CENTRAL

KONFIGURATION

BEST PARTNER - LEDANDE TILLVERKARE AV PATIENTTERMINALER I EUROPA

Ta hand om dina patienter.

Patientterminaler är ett par riktiga underhållare som erbjuder användaren det mesta inom underhållning direkt vid sängkanten. Med möjlighet att ladda ner appar och tillgång till wifi, internet, telefon, TV, radio, film, spel, musik, ljudböcker, m.m.

 

Alla patientterminaler ger dessutom en ultimat komfort vid sängen eftersom varje patient själv bestämmer tiden och sättet av sin underhållningskonsumtion. Man får ett ostört nöje utan diskussion med sänggrannen eller nattligt bildskärmsflimmer. Glada och nöjda patienter mår helt enkelt bättre.

TAL &

TELEFON

PATIENTSPECIFIK

INFORMATION

UNDERHÅLLNING

OCH INTERNET

MEDIA VID

SÄNGKANTEN

INTEGRERAD

KALLELSE

SERVICE

CALL

Igår TV - idag patientterminal.

MediPAD patientterminalerna kombinerar teknologi med attraktiv design och en hög grad av funktionalitet. Enkel, intuitiv användning och knivskarp bild är några av kvalitetsegenskaperna. MediPAD finns i tre storlekar 10”, 13”, 16”, har touchskärm och är kliniskt testade för att klara de höga hygienkraven som finns i vården. Strömförsörjning via PoE gör att man slipper nätdelar i vårdrumspanelerna. Enheterna är dessutom gjorda helt utan rörliga delar såsom hårddiskar och fläktar för bästa möjliga driftsäkerhet och livslängd.

Information som

avlastar personalen

Via patientterminalerna kan sjukhuset snabbt och enkelt ge patientspecifik information angående patientens vistelse, behandling och eftervård.  Informations- och instruktionsfilmer kan hjälpa patienten inför t.ex. en operation, vilket ger patienten viss trygghet samtidigt som det avlastar personalen.

 

Man kan även ge allmän information som t.ex. matmenyer, öppettider för apotek, kiosk och bibliotek, sjukhusguide, närmaste Bankomat, väder, etc.

Koppla kallelsen

till rätt personal

Patienten kan med ett tryck på patientterminalen direkt påkalla rätt typ av hjälp. Exempelvis kan det handla om larm/kallelse eller ett serviceanrop som t.ex. hjälp med toalettbesök, hämta vatten eller mat. Med användning av denna typ av serviceanrop, så frigörs tid för personalen som istället kan koncentrera sig på mer kvalificerat arbete och verksamheten blir effektivare.

 

LÄS MER OM BESTservice Call®

Personlig

integritet

Ingen personlig information lagras på enheten. Patientterminalerna sparar inte lösenord eller webbhistorik och filer kan inte laddas ner och sparas på enheten.

Installation

och underhåll

Enheterna ansluts alltid med endast en (1) kabel, som bär ström och önskad data. Konfiguration görs online och enheterna kan flyttas utan att konfigureras manuellt. Enheten vet själv vilken konfiguration den ska ha på respektive patientplats vilket gör att man kan ha olika konfiguration för exempelvis en barnavdelning eller en vårdavdelning.

 

Underhåll ute på avdelningen sker enkelt av driftpersonal utan inblandning av IT avdelningen.

Anpassade

för sjukhus

Patientterminalerna är speciellt anpassade för det dagliga användandet i en modern sjukhusmiljö.

 

Med mycket enkelt handhavande och lätt underhåll i kombination med noggrant materialval, är detta kvalitet som håller i längden.

Flexibla hållare av högsta kvalitet.

Vare sig enheterna ska monteras på ett sängbord eller på väggen, stationärt eller mobilt, så passar våra flexibla hållare för alla behov. Alla hållare är gedigna och rör sig mjukt. De är praktiskt taget oförstörbara och lättskötta med en fenomenal hållbarhet tack vare konstruktionen med glasfiberförstärkt plast och stål. För ökad komfort kan alla skärmar enkelt vridas och roteras för att passa vid såväl sittande som liggande position.

LIGGBORDSHÅLLARE

SÄNGBORDSHÅLLARE

VÄGGARM

BESTinfotainment®

”Interaktiva patienter”

BEST TELEPRODUKTER AB

BEST utvecklar och marknadsför produkter inom vårdkommunikation. Företaget, som grundades 1979, är idag marknadsledande i Skandinavien inom området kallelsesystem och överfallslarm för hälsosektorn. BEST Center i Göteborg är företagets huvudkontor där även all formgivning och produktutveckling sker. Företaget är representerat genom dotterbolag eller återförsäljare i Europa, USA och Asien.

 

Idag är BEST en helhetsleverantör inom kommunikation, integration och effektivisering för vården. Med helhetskoncept och innovativ teknik inom både hårdvara, mjukvara och mobilappar för bland annat larmhantering, uppgiftshantering, kritiska larm, planering och statistik skapas otaliga möjligheter för både sjukhus och äldreboende. BEST sätter alltid människorna i fokus och har ett nära samarbete med olika användargrupper vid utvecklingen av nya lösningar. Vi strävar alltid efter att utveckla, förenkla och förbättra det dagliga arbetet inom vården.

 

 

Copyright © 2022 BEST TELEPRODUKTER AB

BEST TELEPRODUKTER AB

 

+46 31 911 900

 

info@best.se

 

Uggledalsvägen 19

427 40 Billdal, Sweden

Certifierade av RISE

enligt ISO 9001:2015

och ISO 14001:2015

SAMARBETSPARTNERS

Kommunikation          Kallelse          Överfall         Kritiska larm          Mjukvaror          Mobila arbetsredskap          Service Call®          Infotainment